Becker

solid wood & service

MAI MULT

Becker

solid wood & service

MAI MULT

Servicii

Suport tehnic

Bazandu-ne pe experienta noastra, va putem asigura consultanta tehnica, privind tehnicile si tehnologia potrivita produselor dumneavoastra.

Prototipuri

Plecand de la o mostra, desen sau doar o schita, facem prototipul produsului si clarificam  impreuna toate detaliile constructive.

Asamblari

Asamblam diverse componente cu elementele produse de noi, ex.: elemente de plastic, elemente mulate din furnire, diverse parti metalice, astfel incat sa rezulte un produs finit conform cerintelor.

Ambalare

Ambalam produsele in cutii personalizate, cu instructiuni de produs, etichetare , accesorii etc.

Producție

CNC

Echipamentele din dotare constand in CNC in 5 axe, CNC in 4 axe sau mai simplu in 3 axe, ne permit sa producem elemente de mare complexitate.

 

Materii Prime

De la fag, stejar, frasin pana la nuc suntem gata sa va oferim elemente cu complexitate si calitate ridicata. Cerificarea FSC arata grija noastra pentru exploatarea responsabila a padurilor.

Productia

Incepand cu elemente uscate de cherestea fluxul tehnologic consta in prelucrare primara, prelucrari mecanice incluzand prelucrarile pe CNC, asamblare, lacuire si ambalare

Despre noi

Situat intr-o locatie foarte frumoasa aprope de  Cluj-Napoca, in satul Suceagu , la 20 km  fata de aeroportul international, suntem usor de gasit.

Activitatea principala a Companiei este productia de mic mobilier si componente din lemn masiv si combinarea acestora cu diverse  elemente de plastic, metal, elemente mulate din furnire astfel incat clientii nostri sa primeasca produse finite.

Productia se desfasoara intr-o  hala de productie de 1920 mp, avand si depozit de materii prime, si spatii administrative.

Contact

LOCAȚIE

Becker Solid Wood & Service SRL

Sat Suceagu nr. 1M, 407062, comuna Baciu, Judetul Cluj, Romania

                                                                           ANUNT MEDIU

 

SC Becker Solid Wood and Service SRL titular al proiectului  Extindere hala de productie , reamenajare curte si imprejmuire, comuna Baciu, satul Suceagu, nr. 1M, judetul Cluj , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Cluj , in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Extindere hala de productie , reamenajare curte si imprejmuire, comuna Baciu, satul Suceagu, nr. 1M, judetul Cluj . Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Cluj,  Calea Dorobantilor nr. 99, in zilele de luni-vineri intre orele 09- 14 , precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmcj.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Cluj http://apmcj.anpm.ro.